Leiebil Viterbo

» Bilutleie » Leiebil Viterbo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Viterbo

Sammenlign priser på leiebil i Viterbo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Viterbo guide

bilutleie Viterbo

Leiebil Viterbo

Viterbo er en by i den vestlige italienske regionen Lazio. Det er ca 80 kilometer utenfor Roma. Byen har en befolkning på 63,581 innbyggere og er 406.28 kvadratkilometer i størrelse. Viterbo er kjent for sin tre, marmor og keramikk. Det er også hjemmet til de Italiensk gullbeholdningen.

Det historiske sentrum av Viterbo er en av de best bevarte middelalderbyene i hele det sentrale Italia. Et stort antall av de eldre bygningene, spesielt kirker, bygget over gamle ruiner. Hovedattraksjonen er den Palazzo dei Papi, eller pavelig palasset. Det er også den romanske stil katedralen S. Lorenzo, som ble bygget over et tempel til Hercules.

En av de mest populære tingene enkeltpersoner gjøre mens i Viterbo er besøke de varme kildene. Den mest kjente er Bulicame, som er to kilometer utenfor Viterbo.

Flyplassen nærmest Viterbo er Roma Fiumicino flyplass (FCO) , kjent som Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport.Det er den største flyplassen i Italia og ligger 70.2 kilometer utenfor sentrum av Viterbo. De lufthavntjenester mange flyselskaper fra hele verden, inkludert noen av de største som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, EasyJet, El Al, Iberia, KLM, og Lufthansa.