Leiebil Agropoli

» Bilutleie » Leiebil Agropoli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Agropoli

Sammenlign priser på leiebil i Agropoli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Agropoli guide

bilutleie Agropoli

Leiebil Agropoli

Agropoli er en vakker sørlige kystbyen ligger i provinsen Salerno i regionen Campania, Italia. Det har 21,251 innbyggere (11/2010) og er 39 kvadratkilometer i størrelse. Agropoli er kjent for å oppleve et varmt middelhavsklima hele året, noe som er svært inviterer til turister som ønsker å dra nytte av de hvite sandstrendene Når du ikke utforsker historien til denne lille byen.

Populære attraksjoner inkluderer Angevin-Aragonese slottet. Den ble reist på ruinene av sjette århundre bysantinske stiftelser. Den kommunale Antiquarian er et annet morsomt sted å besøke som den huser en rekke arkeologiske funn fra forhistorisk tid helt til de middelalderske århundrer. Det er også ruiner fra middelalderen San Francesco-klosteret samt det sekstende århundre Kirker i den hellige Maria av Konstantinopel.

Den nærmeste flyplassen til Agropoli er Capdichino, også kjent som Aeroporto di Napoli (NAP) .Det er en internasjonal flyplass som ligger rundt 56 kilometer utenfor Salerno og tjenester flyselskap fra alle i hele Italia og Europa, inkludert Alitalia, EasyJet, Lufthansa, og Iberia. Det går busser og tog som tar besøkende til byen Agropoli når de går i land fra sine flyselskaper.