Leiebil Napoli Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Napoli Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Napoli Lufthavn

Sammenlign priser på leiebil i Napoli Lufthavn fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Napoli Lufthavn guide

bilutleie Napoli Lufthavn

Leiebil Napoli Lufthavn

Napoli Capodichino Airport (NAP) også kjent som Napoli ligger syv kilometer fra sentrum av byen Napoli , som ligger i den sørlige italienske regionen Campania.Flyplassen har to terminaler. Den første terminalen er for reisende som har avreise til flyplassen og andre er for charterfly. I år 2010, forutsatt at Napoli Capodichino Airport tjenester til 5,582,114 passasjerer.

Det finnes over 15 forskjellige flyselskaper som betjener Napoli Capodichino Airport. Denne flyplassen gir tjenester til 11 innenlandske destinasjoner, 19 utenlandske destinasjoner, og 50 ulike charter destinasjoner. Flyselskaper som flyr inn og ut av denne flyplassen inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Lufthansa, og Wizz Air.

Flyplassen er fortsatt ofte brukt som en militær flybase for både italienske Air Force samt den amerikanske marinen.

Selv ikke en stor flyplass, og tilbyr det fortsatt en rekke fasiliteter som passasjerene kan nyte mens på flyplassen. Dette inkluderer postkontor og banktjenester, og valutaveksling evner. Det finnes også en internett-senter, faksmuligheter, møterom, samt mange shopping-og spisemuligheter alle ligger innenfor flyplassen.