Leiebil Napoli

» Bilutleie » Leiebil Napoli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Napoli

Sammenlign priser på leiebil i Napoli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Napoli guide

bilutleie Napoli

Leiebil Napoli

Napoli, også kjent som Napoli, er hovedstaden i den italienske sørlige regionen Campania. Det sitter langs vestkysten ved siden av Gulf of Napoli. Byen er internasjonalt anerkjent for sin rike historie, kultur, kunst, musikk og arkitektur. Byen er også kjent for å lage den originale pizzaen.

Det er 963,357 innbyggere (9/2009) i byen Napoli og er 117.27 kvadratkilometer i størrelse.

Det er mye å se og gjøre i Napoli i form av piazzaer, slott, palasser, museer, kirker og parker og hager. Den primære City Square i Napoli er Piazza del Plebiscito. Teatro di San Carlo, som er i nærheten, er den største så vel som eldste operahuset i hele Italia. Historiske slott i byen inkluderer Castel Nuovo og Castel dell’Ovo. Museer i Napoli inkluderer Napoli nasjonale arkeologiske museet og Museo di Capodimonte, som har malerier fra det trettende århundre til det attende århundre.

Den nærmeste flyplassen til byen Napoli er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Flyplassen er 6.79 km fra sentrum av Napoli. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.