Leiebil Alghero

» Bilutleie » Leiebil Alghero

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Alghero

Sammenlign priser på leiebil i Alghero fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Alghero guide

bilutleie Alghero

Leiebil Alghero

Alghero er en kystby på den italienske øya Sardinia. Det er kjent for sine vakre strender og fersk sjømat, inkludert katalansk hummer, en hummer salat med rå løk og tomater. Kråkeboller er også veldig populært og det er en festival arrangert i deres ære i løpet av året. Det er også kjent for sin vakre rød korall smykker og barer som holder åpent sent på kvelden.

Byen, som er en av de mest populære reisemålene i Sardinia er ca 224,43 kvadratkilometer og har en befolkning på 43 831 (1/2009).

En av de primære historiske steder er Palazzo d’Albis. Også ganske populært er Neptuns Grotto, som ligger på Cappo Caccia. To av de viktigste arkeologiske steder som øya Sardinia er kjent for ligger også i Alghero – Nuraghe Palmavera og Anghelu Ruju. Byen er også kjent for å tilby en rekke friluftsaktiviteter, som dykking, terrengsykling, klatring, grotting og.

Alghero er betjent av Alghero-Fertilia Airport (AHO). Det er den tredje travleste flyplassen i   Sardinia   og cirka 10,5 kilometer fra Alghero.Flyselskaper som hans tjeneste Airport inkluderer Alitalia og Ryanair. Det finnes en rekke busser hver time for å ta de besøkende til byen.