Leiebil Sardinia

» Bilutleie » Leiebil Sardinia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Sardinia

Sammenlign priser på leiebil i Sardinia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Sardinia guide

bilutleie Sardinia

Leiebil Sardinia

Sardinia er en autonom region i Italia og den nest største øya i hele Middelhavet. Øya har en befolkning på 1,675,411 innbyggere (1/2011) og er 24,090 kvadratkilometer i størrelse. Noen av de viktigste byene i Sardinia omfatte Cagliari , Olbia , Alghero , og Carbonia.

Det er mange ting å se hele Sardinia, inkludert vakre strender, flotte bakker og flotte kyster. Det finnes en rekke monumenter, inkludert romerske levninger i hele Sardinia, inkludert et amfiteater i Cagliari, vakre kirker, og noen stor industriell arkitektur. Det finnes også mange museer over hele øya også, inkludert The National Archaeology Museum i Olbia. En siste ting til kassen er Neptuns grotte i Alghero – en vakker Dryppsteinene hule.

Sjømat står sentralt innenfor de fleste av sardinsk mat, blant annet blekksprut, hummer, tunfisk, og sardiner.

Det er tre flyplasser i Sardinia. Cagliari-Elmas Airport (CAG) er den travleste i hele øya og servert av en rekke nasjonale og internasjonale flyreiser.  Olbia Airport (OLB)   er den nest travleste flyplassen i Sardinia.Den har færre ruter enn Cagliari, men kobler seg til større land i Europa. Den siste Flyplassen er Alghero-Fertilia Airport (AHO), og er en nasjonal flyplass for det meste.