Leiebil Olbia

» Bilutleie » Leiebil Olbia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Olbia

Sammenlign priser på leiebil i Olbia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Olbia guide

bilutleie Olbia

Leiebil Olbia

Olbia er en by som ligger i den nordøstlige delen av den italienske øya Sardinia. Det har 56,231 innbyggere (2010) i byen og det er 376.10 kvadratkilometer i størrelse. Olbia er sett på som den primære forbindelsen mellom den italienske halvøya og Sardinia. Byen regnes som den økonomiske sentrum for den nordlige delen av øya og er veldig nær Costa Smeralda, et populært turistområde.

Byen er kjent for sine hvite sandstrender, vakre, blå vann, og stort antall hoteller og feriesteder som faller til reisende fra hele verden.

De primære severdighetene i Olbia inkluderer National arkeologiske museum, kirken St Pail apostel, som ble bygd under middelalderen, og den romanske formelle katedralen i San Simplicio, bygget mellom den ellevte og tolvte århundre.

Den nærmeste flyplass som ligger ved Olbia er den Olbia-Costa Smeralda Airport (OLB). Det er en av de viktigste internasjonale flyplassene på øya   Sardinia   og ligger 3,69 kilometer fra sentrum av Olbia.Det vert en rekke flyselskaper (selv om noen av dem er sesongarbeid), inkludert Air Berlin, Alitalia, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Jetairfly.