Leiebil Altamura

» Bilutleie » Leiebil Altamura

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Altamura

Sammenlign priser på leiebil i Altamura fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Altamura guide

bilutleie Altamura

Leiebil Altamura

Altamura er en by som ligger i Sør-Italia i Bari-provinsen. Det har 69,728 innbyggere (4/2011) og er ca 427 kvadratkilometer. Byen ligger rundt 45 kilometer unna byen Bari og middelhavskysten.

En av de tingene denne byen er mest kjent for er Altamura Man, en meget godt bevart 400 000 år gamle skjelettet fra pre-Neanderthalian hominid. Den ble oppdaget i en kalksteinsgrotte ikke langt fra sentrum. Byen er også kjent for sin fantastiske brød som kommer alt fra et lite brød til brød som er på størrelse med en gjennomsnittlig bil hjulet!

The Altamura katedralen, som dateres tilbake til 1232, ble skapt av keiser Fredrik II, som viet dette spektakulære kirken til jomfru Maria. Den er laget i den tradisjonelle gotiske stilen på den tiden. Alta Murgia nasjonalpark, som er en av de viktigste vernede naturområder i hele Puglia-regionen, ligger også her.

Altamura er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) .Det er litt over 40 kilometer fra byen og er en port for en rekke flyselskaper, inkludert Alitalia, Lufthansa, Ryanair, og EasyJet.