Leiebil Bari Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Bari Flyplass

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Bari Airport

Sammenlign priser på leiebil i Bari Airport fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Bari Airport guide

bilutleie Bari Lufthavn

Leiebil Bari Airport

Bari Palese Airport (BRI), også kjent som Bari “Karol Wojtyla” Airport tjenester byen Bari   som det er åtte kilometer fra sentrum.I 2010 håndterte Bari Palese Airport 3,398,110 passasjerer flyr inn og ut av Italia.

Mellom 2005 og 2006, oppgradert selve flyplassen ved å bygge på en ny passasjerterminal som er utstyrt med en splitter ny kontroll tårn, fire lasting broer, og en multi-story parkeringsplass.

Flyplassen ble opprinnelig kjent som en militær flyplass som ble benyttet i hele andre verdenskrig. Flyplassen åpnet opp for sivile fly rundt Italia i 1960, og av 1980-tallet, trafikken inn og ut av flyplassen begynte å øke.

Bari Palese flyplass betjener en rekke flyselskaper over hele Europa, inkludert Air Berlin, Alitalia, British Airways, EasyJet, Lufthansa Regiona, Luxair, Ryanair, og Wizz Air. Bari Flyplassen har en rekke funksjoner. Det finnes ingen hoteller innenfor nærhet til flyplassen, er det en rekke butikker og restauranter. Inne på flyplassen er det salonger, møterom, bankfasiliteter og minibanker.