Leiebil Bari

» Bilutleie » Leiebil Bari

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Bari

Sammenlign priser på leiebil i Bari fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Bari guide

bilutleie Bari

Leiebil Bari 

Bari er en vakker sørlige italienske kystbyen ligger langs bredden av Adriaterhavet. Det er vel kjent som en havneby som har 320,475 innbyggere og er 116 kvadratkilometer i størrelse. Byen Bari er den største byen samt hovedstaden i Puglia-regionen. Det er kjent for å være en utgangsdør i Italia og en av de viktigste økonomiske sentrene i hele Italia. Fordi det ligger langs kysten, blir det å nyte vakre middelhavsklima, er det perfekte sted å besøke hele året.

The Cattedrale San Sabino er en av de viktigste attraksjonene i Bari. Andre viktige attraksjoner inkluderer Basilica di San Nicola, Castello Svevo, og Piazza Mercantile, det politiske sentrum av gamlebyen i Bari.

Fordi Bari er rett langs kysten, bør besøkende ikke glemme å prøve noen av de fantastiske fersk sjømat byen har å tilby. Mange restauranter spesialiserer seg på sjømat tilberedt på en rekke måter, inkludert tradisjonell italiensk samt Middelhavet.

Bari er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) .Det er om lag åtte kilometer fra sentrum. Det tilbyr tjenester til en rekke populære europeiske flyselskaper, deriblant Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways, og Lufthansa Regional.