Leiebil Arezzo

» Bilutleie » Leiebil Arezzo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Arezzo

Sammenlign priser på leiebil i Arezzo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Arezzo guide

bilutleie Arezzo

Leiebil Arezzo

Byen Arezzo ligger i Toscana, Italia. Det er 100,455 innbyggere (4/2011) og byen strekker seg 386.25 kvadratkilometer. Arezzo er kjent for sin vakre været og lokal mat, inkludert Acquacotta, et brød suppe som er laget med porcini sopp og Chianina Steak. Arezzo er også berømt for sine lokale viner.

Blant severdighetene er Piazza Grande, en middelaldersk torg beliggende i sentrum av byen som huser en rekke landemerker som Palace of the Lay Brorskapet, Vasari Loggia og bispepalasset, den romanske kirken Santa Maria della Pieve, og romerske amfiteateret og museum.

Arezzo har en rekke festivaler. The ArezzoWave i juli er en årlig pop kultur og musikk festival med deltakere fra Europa og Nord Amerika. Arezzo Festival er en årlig teaterfestival arrangeres i sommer og viser ytelse grupper fra hele verden.

Arezzo er betjent av to lufthavner i Toscana – Pisa International Airport Galileo Galilei (PSA) , som ligger i Pisa, og Firenze Airport Amerigo Vespucci (FLR), som ligger i Firenze.Begge leverer tjenester til en rekke flyselskaper, inkludert Alitalia og EasyJet.