Leiebil Avezzano

» Bilutleie » Leiebil Avezzano

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Avezzano

Sammenlign priser på leiebil i Avezzano fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Avezzano guide

bilutleie Avezzano

Leiebil Avezzano

Avezzano er en by som ligger i provinsen L’Aquila i Abruzzo-regionen. Avezzano er den primære jordbruk, industri og kommersielle sentrum for hele Marsica området. Dessverre ble et flertall av Avezzano historiske attraksjoner ødelagt i et jordskjelv som rammet området i 1915. Men mange liker denne byen fordi den er perfekt for hvile og avslapning.

Ligger i sentrum av byen er Piazza Risorgimento og er den primære shoppingområdet i området. Der kan besøkende finne noen av de beste internasjonale, nasjonale og lokale butikker og forretninger der omtrent alt kan kjøpes. En vakker park er det Villa Torlonia. Restene av slottet Orsini har blitt restaurert og omgjort til et nytt teater som innehar en rekke show, skuespill, seminarer og konferanser gjennom året.

En flyplass som tilbyr tjenesten til byen Avezzano er Roma Ciampino flyplass (CIA) .Det er 73,8 kilometer fra sentrum. Denne flyplassen er en av de eldste i drift og tjenester Ryanair og Wizz Air flyselskaper.