Leiebil Campobasso

» Bilutleie » Leiebil Campobasso

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Campobasso

Sammenlign priser på leiebil i Campobasso fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Campobasso guide

bilutleie Campobasso

Leiebil Campobasso

Byen Campobasso er hovedstaden i den italienske regionen Molise, som ligger mot den sørlige enden av Italia. Det er omgitt av Matese og Sannio fjell. Byen er kjent for sin lokal produksjon av scamorza (en kumelk ost som bærer likheter til mozzarella) og pærer. Det er 51,255 innbyggere i Campobasso (11/2008) og det dekker 55 kvadratkilometer.

Den primære attraksjonen i byen Campobasso er Castello Monforte. Det ble bygget rundt 1450 av Nicola II Monforte over ruinene av en Norman eller Lombard bygningen. Rett ved dette slottet er Chiesa della Madonna del Monte. Det ble først bygget i det ellevte århundre, men gjenreist i 1525. Villa de Capoa er en meget bemerkelsesverdig hage som er full av statuer og en rekke plantearter, som sypresser, redwood og Libanon Cedars og Norge graner.

Den nærmeste flyplassen til byen Campobasso er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Denne flyplassen er ca 81 kilometer fra byen. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.