Leiebil Caserta

» Bilutleie » Leiebil Caserta

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Caserta

Sammenlign priser på leiebil i Caserta fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Caserta guide

bilutleie Caserta

Leiebil Caserta

Byen Caserta ligger i Italias sørlige regionen Campania. Det er kjent som en svært viktig by i forhold til landbruket, samt kommersielle og industrielle virksomhet.

Byen er best kjent for Palace of Caserta – den største palass (så vel som bygget) bygget i Europa gjennom det attende århundre. Det er en UNESCO World Heritage Site. Det ble skapt av Luigi Vanvitelli, en italiensk arkitekt for Bourbon kongene av Sicilia og Napoli. Det er over 1200 rom og har vært sett for filmer som Mission Impossible III og Star Wars. Det er en tilstøtende park som er 3,2 kilometer lang.

Andre kjente steder omfatter akvedukten av Vanitelli og Palazzo Vecchio.

Den nærmeste flyplassen til byen Caserta er Napoli Airport (NAP), også kjent som Capodichino flyplass .Det handler om en 40 minutters togtur fra sentrum. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.