Leiebil Cassino

» Bilutleie » Leiebil Cassino

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Cassino

Sammenlign priser på leiebil i Cassino fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Cassino guide

bilutleie Cassino

Leiebil Cassino

Byen Cassino ligger langs den sørlige enden av Lazio-regionen i Italia. Den har en befolkning på 33,153 innbyggere (1/2011) og dekker 82.77 kvadratkilometer. Byen ligger ved foten av Monte Kairo og er best kjent som stedet for slaget ved Monte Cassino under andre verdenskrig og klosteret Monte Cassino, en av de få territoriale klostre i den katolske kirken fortsatt igjen i dag.

The Abbey of Monte Cassino, det viktigste området i Cassino ligger i Monte Cassino som ble etablert i 529. Senior presteskapet samt paver er kjent for å besøke området. Andre viktige attraksjoner i Cassino inkluderer Varronian Baths, en vakker naturpark, og Rocca Janula, et slott med utsikt over byen og var en historisk høyborg for Abbey.

Den nærmeste flyplassen til byen Cassino er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Denne flyplassen ligger ca 77 kilometer unna Cassino. Men det er offentlig transport til Cassino fra flyplassen. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.