Leiebil Chiavari

» Bilutleie » Leiebil Chiavari

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Chiavari

Sammenlign priser på leiebil i Chiavari fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Chiavari guide

bilutleie Chiavari

Leiebil Chiavari

Byen Chiavari ligger rett ved den italienske rivieraen i den italienske regionen Liguria. Det er 27,683 innbyggere i Chiavari (5/2010) og det totale arealet av byen er 12,1 kvadratkilometer. Fordi det ligger langs den italienske rivieraen, er det kjent for et mildt klima, vakker landskap, og fiskerihavner. Turistene elsker rømmer til Chiavari grunn av det vakre blå havet og den store historiske sentrum.

Attraksjoner inkluderer Auditorium San Francesco, en kirke som ble reist mellom ørene 1229 og 1234, og Santuario di Nostra Signora dell’Orto, en katedral reist i 1633 og den viktigste plasseringen av tilbedelse i byen. Et annet sted i nærheten er et middelaldersk slott som ble reist i 1146 – Castello di Chiavari.

Den nærmeste flyplassen til Chiavari er Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA) , som er omtrent 39 kilometer utenfor Chiavari, i byen Genova.Det tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, tyrkisk Airlines, Lufthansa, og Iberia.