Leiebil Empoli

» Bilutleie » Leiebil Empoli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Empoli

Sammenlign priser på leiebil i Empoli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Empoli guide

bilutleie Empoli

Leiebil Empoli

Byen Empoli ligger i regionen Toscana og om lag 20 kilometer rett sørvest for byen Firenze. Empoli sitter på sentralbanestasjonen mellom Pisa og Firenze, og har vært lenge kjent for å være en primær landbruket senter i området. Det er 47,320 innbyggere (4/2009) i Empoli og byen strekker seg over 62.28 kvadratkilometer.

 

En av de store nettstedene for å se er Piazza Farinata degli Uberti, også kjent som Lions Square (Piazza dei Leoni). The Collegiata di Sant’Andrea er her, som er det viktigste monumentet for byen. Et annet sted er Palazzo Ghibellino. Det er den tidligere palasset Guidi teller, og ble bygget en gang i løpet av det ellevte århundre. Imidlertid ble det restaurert på et tidspunkt i det sekstende århundre, og litt av den opprinnelige strukturen kan sees nå.

Byen Empoli serveres av Firenze Airport (FLR) , også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass.Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Flyplassen ligger 23,54 kilometer fra sentrum av byen. Mens flyplassen anses heller liten, det gir service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.