Leiebil Foligno

» Bilutleie » Leiebil Foligno

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Foligno

Sammenlign priser på leiebil i Foligno fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Foligno guide

bilutleie Foligno

Leiebil Foligno

Foligno er en by som ligger i den italienske regionen Umbria. Det har 56,688 innbyggere (5/2008) og er 263 kvadratkilometer i størrelse. Byen Foligno er en av de mest industrialiserte sentra i regionen så vel som en viktig jernbane sentrum. Foligno er svært moderne utseende skyldes alliert bombing under andre verdenskrig som mange bygninger ble ødelagt.

Mens Palazzo Comunale, rådhuset, har blitt ombygd mange ganger, står klokketårnet fortsatt fra den opprinnelige trettende århundre struktur. Det er den romanske katedralen San Feliciano og også den eldste kirken i alle Foligno – kirken S. Maria Infra Portas. Trinci Palace huser byens bildegalleriet, arkeologiske museum, og Civic Museum.

Flyplassen nærmest Foligno er Perugia Airport (PEG) , også kjent som Umbria International Airport og San Franceso d’Assisi Airport.Det er cirka 22 kilometer fra byen Foligno. Det er en mindre flyplass at tjenestene tre flyselskapene – Belle Air, Ryanair, og bro AirOps.