Leiebil Garda

» Bilutleie » Leiebil Garda

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Garda

Sammenlign priser på leiebil i Garda fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Garda guide

bilutleie Garda

Leiebil Garda

Garda er en liten by som ligger langs bredden av Gardasjøen i den nordøstlige italienske regionen Veneto. Det er en karismatisk by som er kjent for å være en primær destinasjon for mange bryllupsreisende og den mest populære av byene ved Gardasjøen.

Den gamle landsbyen Garda er en av de største attraksjonene i byen. Besøkende kan gå langs smale gater og besøker noen av de små butikkene, som selger alt fra klær til smykker til næringsmidler. I den gamle landsbyen, er det en rekke nettsteder, inkludert Villa Albertini, kapteinen palass, og Villa Carlotti. Det er også den gamle Rock of Garda står 300 meter over byen og gir en fantastisk utsikt over innsjøen. Når du ikke nyter nettstedene, kan enkeltpersoner besøke noen av de lokale vinprodusenter, eller ta en vakker båttur på innsjøen.

En av de nærmeste flyplassene til byen Garda er Verona Airport (VRN) , som også er kjent som den Valerio Catullo Villafranca flyplass.Den ligger ca 27 km fra Garda. Denne flyplassen har en rekke flyselskaper fra hele Europa, inkludert Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair, og Windjet.