Leiebil Imola

» Bilutleie » Leiebil Imola

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Imola

Sammenlign priser på leiebil i Imola fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Imola guide

bilutleie Imola

Leiebil Imola

Den italienske byen Imola sitter inne i regionen Emilia-Romagna. Byen er kjent hjemmet til den tidligere vert for Formula One San Marino Grand Prizz – Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Det er 67,301 innbyggere (12/2007) i Imola, og byen er 204.96 kvadratkilometer i størrelse.

The Sforza Castle er et vakkert skue å se. I løpet av månedene juli og august det er kjent for å huse en Cinema d’Estate. Civic Art Museum ligger i Palazzo Tozzoni som ble bygget mellom år 1726 og 1738.

Imola serveres ved Forli Airport (FRL) , som også er kjent som Luigi Rifolfi Lufthavn, oppkalt etter en kjent italiensk Aviator.Flyplassen ligger 33,2 kilometer fra byen. Det er en liten flyplass som inneholder en enkelt rullebane. Wizz Air er den største operatøren på denne flyplassen. Det pleide å tjeneste Ryanair og Wind Jet, men disse to flyselskaper operatørene flyttet til andre flyplasser i regionen.