Leiebil Imperia

» Bilutleie » Leiebil Imperia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Imperia

Sammenlign priser på leiebil i Imperia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Imperia guide

bilutleie Imperia

Leiebil Imperia

Imperia er en vakker kystby som ligger i den italienske regionen Liguria. Byen har en befolkning på 41,818 innbyggere (2008), og er 45,95 kvadratkilometer i størrelse. Imperia er svært godt kjent for sin oliven og blomst dyrking. Det er også et populært reisemål i sommermånedene for besøkende i Italia og Europa.

Porto Maurizio er en av de viktigste stedene i Imperia for besøkende. Det er den viktigste kulturelle og kommersielle området i byen. Det er mange gamle gater forbundet med svingete smug. Det er Naval Museum, Cathedral of San Maurizio, og en gammel romersk tid bro her. Andre ting å se i og rundt Imperia inkluderer Museo dell’Olivo (The Olive Tree Museum), og helligdommen for Nostra Signora delle Grazie (Vårt Lay of Graces), som er viet til jomfru Maria.

Den nærmeste flyplassen til Imperia er Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA) , som er omtrent 88,65 kilometer utenfor byen.Det tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, tyrkisk Airlines, Lufthansa, og Iberia.