Leiebil Isernia

» Bilutleie » Leiebil Isernia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Isernia

Sammenlign priser på leiebil i Isernia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Isernia guide

bilutleie Isernia

Leiebil Isernia

Isernia er en liten by som ligger i den italienske regionen Molise. Den har en befolkning på 21,831 innbyggere (3/2008) og er 68.72 kvadratkilometer i størrelse.

Selv om noen severdigheter har gjentatte ganger blitt destrueres i løpet av de siste årene, er det en rekke historiske steder i Isernia som inneholder mye i veien for arkeologisk interesse. En ting Isernia er kjent for er en arkeologisk utgravning som nå skjer innenfor grensene til byen på Isernia La Pineta. Det finnes en rekke verktøy og bein avdekket her at span for 24.000 kvadrat meter. Et annet sted er Castelromano, en rural landsby like utenfor Isernia. Det er tre murvegger og andre strukturer som dateres tilbake til det tredje århundre og fjerde århundre.

Den nærmeste flyplassen til byen Isernia er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Flyplassen ligger mindre enn 80 kilometer fra sentrum av byen. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.