Leiebil Lamezia Terme

» Bilutleie » Leiebil Lamezia Terme

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Lamezia Terme

Sammenlign priser på leiebil i Lamezia Terme fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Lamezia Terme guide

bilutleie Lamezia Terme

Leiebil Lamezia Terme

Lamezia Terme, mer allment like kjent som Lamezia, er en italiensk by som ligger i den sørlige regionen Calabria. Det har 71,287 innbyggere (4/2011) og er 160.24 kvadratkilometer i størrelse. Byen er ganske ny, har nettopp blitt opprettet i 1968. Det inkluderer tre tidligere kommunene – Sant’Eufemia Lamezia, Sambiase, og Nicastro.

En av de mest spennende stedene i Lamezia Terme er det Bastion av Knights of Malta. Denne svært godt bevart vakttårn ble bygget på midten av femtenhundretallet. Rundt det er noen rester av andre vakttårn. En annen interessant ting å se, er ruinene av cistercienserklosteret Sainta Maria di Corazzo. Den ble reist i 1060.

Det er mange landsbyer ved havet ikke langt fra Lamezia Terme, inkludert Pizzo Calabro, Monasterace Marina, og Tropea. Disse er perfekte steder å nyte de hvite sandstrender, vakre blå vann, og en rekke gamle arkeologiske steder.

Flyplassen nærmest Lamezia Terme er Lamezia Terme Airport (SUF)   som er omtrent tre kilometer fra byen.Det er den viktigste flyplassen i Calabria-regionen. Det gir tjenester til mer enn 39 forskjellige destinasjoner over hele verden. Tallrike flyselskaper tjeneste denne flyplassen, herunder Alitalia, EasyJet, Ryanair, Helvetic Airlines, og sveitsiske Airlines.