Leiebil Lecce

» Bilutleie » Leiebil Lecce

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Lecce

Sammenlign priser på leiebil i Lecce fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Lecce guide

bilutleie Lecce

Leiebil Lecce

Byen Lecce er en historisk by som ligger i den sørlige italienske regionen Puglia. Det er en av de viktigste byene i hele regionen og den viktigste byen i Salentine halvøya. Den har en befolkning på 95,764 innbyggere (1/2011) og er 398 kvadratkilometer i størrelse. På grunn av all barokk arkitektur i hele byen, blir Lecce ofte kalt “The Firenze of the South”. Lecce er også et viktig landbruksområde sentrum, kjent for sin produksjon av vin og olivenolje.

En av de mest fantastiske attraksjoner i Lecce er den romerske amfiteater som ble bygget i det andre århundre og ligger nær Sant’Oronzo Square. Torre del Parco er en av Lecce middelalderrom symboler. Den ble bygget i 1419 og står på 23 meter høy. Det er også en obelisk i byen som ble bygget i 1822 til ære for Ferdinand I av De begge Sicilier. Den viktigste kirken i Lecce er kirken Det hellige Kors, som har en vakker fasade med grønnsaker, groteske figurer og dyr.

Den primære flyplass som tjenester Lecce er den Brindisi Airport (BDS) , også kjent som Papola Casale Airport.Denne flyplassen ligger 38,46 kilometer fra byen. IT-tjenester en rekke flyplasser, inkludert Air Berlin, EasyJet, Helvetic Airways, og Ryanair.