Leiebil Livorno

» Bilutleie » Leiebil Livorno

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Livorno

Sammenlign priser på leiebil i Livorno fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Livorno guide

bilutleie Livorno

Leiebil Livorno

Livorno er en vakker havneby som ligger langs Tyrrenhavet i den italienske regionen Toscana. Den har en befolkning på 160,931 innbyggere (12/2009) og er 104,8 kvadratkilometer i størrelse. Politisk sett er byen Livorno en av de mest venstreorienterte byer i Italia. Faktisk den kommunistiske delen av Italia ble etablert i byen i 1921.

Det er den Museo Mascagnano, som huser en rekke dokumenter, operaer og andre minner fra Pietro Mascagni, en stor komponist. Det er helligdommen Montenero, dedikert til Vår Frue av Graces, som er skytshelgen for Toscana. Mange pilegrimer gå dit i løpet av pilegrimsreise deres. En siste viktig monument er Fortezza Nuova. Det er en rød mursteinsbygning festning som under Medici ganger, forsvarte Livorno fra pirater.

Den primære Flyplassen service Livorno er Pisa Galileo Galilei Airport (PSA) .Det ligger 16.88 km fra sentrum av Livorno. Det er en av de to store flyplasser i den italienske regionen Toscana (den andre er Peretola Lufthavn, også kjent som Amerigo Vespucci flyplassen i Firenze (FLR), som er 77.43 km fra Livorno). Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa, og Ryanair.