Leiebil Macerata

» Bilutleie » Leiebil Macerata

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Macerata

Sammenlign priser på leiebil i Macerata fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Macerata guide

bilutleie Macerata

Leiebil Macerata

Macerata er en by i den italienske regionen Marche. Det er en historisk by som ligger mellom Potenza og Chienti elver. Byen Macerata har en befolkning på 43,062 mennesker (4/2009) og er 92.73 kvadratkilometer i størrelse.

Byen Macerata holder Sferisterio Operafestival hver juli og august ved Arena Sferistero. Det startet i 1921 og spilte i 1922, men da startet ikke opp igjen før 1967. Det har nittende århundre og tyvende århundre operaer.

Rett i sentrum av Macerata er Piazza della Liberta. På dette piazza er Loggia dei Mercanti som har to-lags arkader som daterer tilbake til renessansen. Det finnes en rekke palasser i området, blant annet Palazzo dei Diamanti og Palazzo Ricci. I den sørlige området av byen er San Claudio al Chienti – en romansk kirke som har en ganske uvanlig form fordi det var en kirke som ble bygd på toppen av en annen.

Flyplassen nærmest Macerata er Perugia Airport (PEG) , også kjent som Umbria International Airport og San Franceso d’Assisi Airport.Det er ca 78,5 km fra byen Macerata. Det er en mindre flyplass at tjenestene tre flyselskapene – Belle Air, Ryanair, og bro AirOps.