Leiebil Maglie

» Bilutleie » Leiebil Maglie

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Maglie

Sammenlign priser på leiebil i Maglie fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Maglie guide

bilutleie Maglie

Leiebil Maglie

Maglie er en liten by som ligger i sørøstlige italienske regionen Puglia. En del av økonomien er basert på turisme. Kystbyen er et populært feriested for de som leter etter litt hvile og avslapning mens du nyter hvite sandstrender og vakre blå vannet i de omkringliggende hav.

Domkirken Chiesa Collegiata er en av de viktigste severdighetene i Maglie. Det ble bygget en gang i siste halvdel av det attende århundret på plasseringen av to tidligere bygninger reist under det fjortende og sekstende århundre. Det er den høyeste katedralen i hele provinsen Lecce. Andre populære steder i Maglie inkluderer kirken Madonna delle Grazie, kirken Madonna Addolorata, og Palazzo Baronale.

Den primære flyplass som tjenester Maglie er Brindisi Airport (BDS) , også kjent som Papola Casale Airport.Denne flyplassen ligger 66.95 kilometer fra sentrum av byen. IT-tjenester en rekke flyplasser, inkludert Air Berlin, EasyJet, Helvetic Airways, og Ryanair.