Leiebil Manfredonia

» Bilutleie » Leiebil Manfredonia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Manfredonia

Sammenlign priser på leiebil i Manfredonia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Manfredonia guide

bilutleie Manfredonia

Leiebil Manfredonia

Byen Manfredonia ligger i den sørlige regionen Puglia høyre langs kysten. Den har en befolkning på 57,416 innbyggere (4/2011) og er 351 kvadratkilometer i størrelse. Det er populært for strendene langs bukten og er et godt sted for hvile og avslapning.

En av de viktigste severdigheter å se i Manfredonia er en middelalderborg som først ble bygget av Hohenstaufen og deretter ferdig med angevinene. I dag er deler av veggene fremdeles bevart. Det er også kirken San Domenico. Inne er kapellet Maddalena, som inneholder en rekke gamle malerier fra det fjortende århundre. Manfredonia er også hjemmet til sete for Archbishpric av Manfredonia-Vieste-S. Giovanni Rotondo i Manfredonia katedralen.

Manfredonia er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) .Det er ca 89,31 kilometer fra sentrum av byen. Det tilbyr service til en rekke populære europeiske flyselskaper, deriblant Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways, og Lufthansa Regional.