Leiebil Mantova

» Bilutleie » Leiebil Mantova

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Mantova

Sammenlign priser på leiebil i Mantova fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Mantova guide

bilutleie Mantova

Leiebil Mantova

Mantova, noen ganger stavet som Mantua) er en by i den nordlige italienske distriktet Lombardia. Den har en befolkning på 48,353 innbyggere (6/2009) og er 63,97 kvadratkilometer i størrelse. Under renessansen epoken, ble Mantova anses å være en av de viktigste kulturelle byer over hele Italia. I dag opprettholder fortsatt en rekke bygninger som gjorde byen populær i den dagen.

Il Palazzo Ducale er en av de mest populære attraksjonene i Mantova. Det er en kompleks utstillingsvindu middelalderen samt renessansen artisteri og arkitektur. Det er også Basilica Di Sant’Andrea, en verdenskjent kirke bygget i 1472 av Leon Battista Alberti, en grunnlegger av renessansen arkitektoniske bevegelsen.

Siden år 1997 har Mantova vært hjemmet til Festivaletteratura. Dette er en av de mest kjente litterære arrangementer finner sted i hele Europa. Det vare i fem dager og verter foredrag av kjente forfattere fra hele verden.

En av de nærmeste flyplassene til Mantova er Verona Airport (VRN) , som også er kjent som den Valerio Catullo Villafranca flyplass.Den ligger ca 28,54 kilometer fra Mantova. Denne flyplassen har en rekke flyselskaper fra hele Europa, inkludert Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair, og Windjet.