Leiebil Matera

» Bilutleie » Leiebil Matera

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Matera

Sammenlign priser på leiebil i Matera fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Matera guide

bilutleie Matera

Leiebil Matera

Matera er en stor by som ligger i den sørlige italienske regionen Basilicata. Det huser en befolkning på 60,310 innbyggere (6/2008) og er 387.4 kvadratkilometer i størrelse.

Byen Matera er mest kjent verden over for sin gamle byen, kjent som “Sassi di Matera” eller “Stones of Matera,” Sassi for korte. Sassi stammer fra en troglodyte “(forhistorisk) oppgjør og er mistenkt for å være en av de aller første bosetninger i Italia. Folk fortsatte å leve i Sassi for mange generasjoner og i dag er det en rekke hoteller, bedrifter og puber.

Det finnes en rekke kirker og klostre innenfor byens grenser, inkludert Matera katedralen, San Pietro Caveoso kirke, og San Pietro Barisano kirke.

Matera vert Kvinneklinikken Fiction Festival avholdt i slutten av september hvert år. Det pleier å tiltrekke seg en internasjonal kontingent av redaktører, forfattere og litterære agenter.

Matera er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) .Det er ca 53,98 kilometer fra sentrum av byen. Det tilbyr service til en rekke populære europeiske flyselskaper, deriblant Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways, og Lufthansa Regional.