Leiebil Modena

» Bilutleie » Leiebil Modena

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Modena

Sammenlign priser på leiebil i Modena fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Modena guide

bilutleie Modena

Leiebil Modena

Byen Modena ligger i den norditalienske regionen Emilia-Romagna. Det huser 183,069 innbyggere (12/2009) og er 182,7 kvadratkilometer i størrelse. Det er en velkjent by på grunn av noen av de kjente personer som er født her, inkludert Luciano Pavarotti og Enzo Ferrari, og for sin gastronomi, indluding parmesan, tortellini, og Lambrusco vin.

Det er mange ting å se mens i Modena. Den Grilandina Tower er et av symbolene på byen på 86 meter høy. I sentrum av byen er Piazza Grande, og det er også katedralen i Modena, som ble bygget i 1099. The Galleria Civica er en av de mest fremtredende sentre for kultur i landet. Den har en rekke midlertidige utstillinger om kunst og fotografi.

Modena er hjem til en rekke festivaler, blant annet Modena Terra di motor (luksus kjøretøy utstilling) og Modenantiquaria, en antikviteter utstilling.

Den nærmeste flyplassen til Modena er Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ) .Det ligger 32.72 km fra sentrum av Modena. Ryainair, er British Airways, og tyrkisk luft kjent for å ha noen flygninger daglig til Bologna og flyplasstjenester en rekke internasjonale forbindelser, deriblant Amsterdam, København, Moskva, Madrid, Paris og Brussel.