Leiebil Monopoli

» Bilutleie » Leiebil Monopoli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Monopoli

Sammenlign priser på leiebil i Monopoli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Monopoli guide

bilutleie Monopoli

Leiebil Monopoli

Byen Monopoli ligger langs den østlige kysten av Italia, i Puglia-regionen. Den har en befolkning på 49,591 innbyggere (5/2007) og er 156 kvadratkilometer i størrelse. Det ligger ca 40 kilometer sørøst fra byen Bari. Monopoli er en gammel fiskerlandsby som inneholder noen av de mest pittoreske strender. Sammenlignet med den vestlige kysten av Italia, er byen fortsatt i stand til å holde på “gamlebyen” følelse og er fortsatt i stor grad uberørt av turisme.

En av de viktigste severdighetene å se i Monopoli er slottet Charles V. Den ble ferdigstilt i 1522 og har en femkantet form til det. Det ble utvidet og restaurert i løpet av det syttende århundre. Den ble brukt som fengsel fra den tidlige delen av det nittende århundre før år 1969. I dag huser en rekke kunstutstillinger, samt kulturelle begivenheter. Et annet slott er Coastal Castle of St. Stephen. Den ble bygget av Norman Herre Godfrey av Conversano i året 1086. Det ble senere omgjort til et benediktinerkloster.

Monopoli er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) , også kjent som Palese lufthavn.Det er ca 48,8 kilometer fra sentrum av byen. Det tilbyr tjenester til en rekke populære europeiske flyselskaper, deriblant Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways, og Lufthansa Regional.