Leiebil Nola

» Bilutleie » Leiebil Nola

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Nola

Sammenlign priser på leiebil i Nola fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Nola guide

bilutleie Nola

Leiebil Nola

Byen Nola ligger i den italienske sørlige provinsen Napoli. Det sitter på slettene mellom Apenninene og Vesuv. Det er 32,863 innbyggere i byen (4/2009) og byen er 39 kvadratkilometer i størrelse.

Det er mange ruiner i hele Nola, inkludert et amfiteater, et tempel av Augustus, og et teater. Det er en gammel gotisk katedral, og slottet Cicalia også.

Byen er kjent for en rekke festivaler. 22 juni er La Festa Dei Gigli, eller festivalen av liljer og holdes i ære av St. Paulinus. Den varer i syv dager og byen er full av folklore og historie.

Den nærmeste flyplassen til Nola er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Flyplassen ligger 20.74 kilometer unna sentrum av Nola. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.