Leiebil Potenza

» Bilutleie » Leiebil Potenza

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Potenza

Sammenlign priser på leiebil i Potenza fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Potenza guide

bilutleie Potenza

Leiebil Potenza

Potenza er en by som ligger i den sørlige italienske regionen Basilicata. Det er det høyeste regionale hovedstaden i hele Italia og utsikt over Basento River. Det har 68,608 innbyggere og er 173 kvadratkilometer i størrelse.

En av de viktigste severdighetene å se er Duomo i San Gerardo, som ble renovert en gang i løpet av attende århundre, men fortsatt har deler av den opprinnelige strukturen bygget i det tolvte århundre. Andre ting å se mens i Potenza inkludere kirken San Francesco, som ble bygget i 1274, restene av Torre Guevara, en gammel borg som nå huser kunstutstillinger, og ruinene av en gammel romersk villa langs Poggio Tre Galli kvartal Potenza.

Potenza er betjent av Bari “Karol Wojtyla” Airport (BRI) .Det er ca 97 kilometer fra sentrum av byen. Det tilbyr tjenester til en rekke populære europeiske flyselskaper, deriblant Alitalia, EasyJet, British Airways, Helvetic Airways, og Lufthansa Regional.