Leiebil Pozzuoli

» Bilutleie » Leiebil Pozzuoli

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pozzuoli

Sammenlign priser på leiebil i Pozzuoli fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pozzuoli guide

bilutleie Pozzuoli

Leiebil Pozzuoli

Pozzuoli er en vakker kystby i den sørvestlige regionen Campania. Det er et flott sted å dra for å se noen gamle romerske levninger og nyte litt tid sittende ved kysten. Det kan skryte en befolkning på 83,398 innbyggere (4/2009) og er 43 kvadratkilometer i størrelse.

Hovedattraksjonen byen Pozzuoli er kjent for er Macellum av Pozzuoli, også cappet tempel Serapis, eller serapeum. Det anses den primære symbol for denne byen. Mens kalt et tempel, ble det faktisk ansett for å være en markedsplass. Det er tre store kolonner som står ved senteret. Andre interessante severdigheter inkluderer Flavian amfiteater, en av de største i Italia, og Santuario San Gennaro, som er en av de stedene der muligens mirakel flytendegjøring av blodet av helgen skjedde.

Lake Avernus, som ligger i Pozzuoli, er hvor Virgil plassert porten til helvete i den sjette boken i Aeneiden.

Den nærmeste flyplassen til Pozzuoli er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Flyplassen ligger 16,77 kilometer fra sentrum av Pozzuoli. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.