Leiebil Rende

» Bilutleie » Leiebil Rende

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Rende

Sammenlign priser på leiebil i Rende fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Rende guide

bilutleie Rende

Leiebil Rende

Rende er en liten by som ligger i den sørlige italienske regionen Calabria. Det er hjem til det kjente universitetet i Calabria. Den har en befolkning på 35 221 (2004), men når universitetet er i sesjon, kan byen se en befolkningsøkning på nesten 60.000 mennesker. Selve byen er 54 kvadratkilometer i størrelse. Det er to hoveddeler Rende, jo mer moderne delen som ligger på bakkenivå, og den gamle bydelen, som står på en ås.

Det er mange kirker i byen Rende. Dette inkluderer kirken Saint Mary Major, Sanctuary av Jomfru Maria av Konstantinopel, kirken rosenkransen, og kirken St. Frans av Assisi.

Det er også Museum of the Present, som har åtte messesentrene at huset samtidskunst og moderne kunst, kino, fotografier, bok presentasjoner og konferanser.

Rende er hjem til det største kjøpesenteret i Sør-Italia, kjent som Metropolis. Rende er også kjent for boliger Robinson Park, den mest populære rekreasjons mark i hele Cosenza.

Flyplassen nærmest Rende er Lamezia Terme Airport (SUF)   som er omtrent 47,7 kilometer fra byen.Det er den viktigste flyplassen i Calabria-regionen. Det gir tjenester til mer enn 39 forskjellige destinasjoner over hele verden. Tallrike flyselskaper tjeneste denne flyplassen, herunder Alitalia, EasyJet, Ryanair, Helvetic Airlines, og sveitsiske Airlines.