Leiebil Rimini

» Bilutleie » Leiebil Rimini

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Rimini

Sammenlign priser på leiebil i Rimini fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Rimini guide

bilutleie Rimini

Leiebil Rimini

Rimini er en by i den italienske regionen Emilia-Romagna. Det ligger langs kysten av Adriaterhavet, og er en av de mest populære badebyer som ligger i Europa på grunn av den 15 kilometer lange sandstrand, samt tusenvis av hoteller, barer, restauranter og diskoteker. Det er ekstremt populært blant italienere. Det er 142,579 innbyggere i Rimini (5/2010) og det er 134 kvadratkilometer i størrelse.

Når du ikke ligger langs stranden, det er mye å se. Augustus Arch er en romersk-æra bue som ble bygget for å feire keiser Augustus, og det er Domus av kirurg, en arkeologisk funnsted som dokumenterer mer enn 20 århundrer med historie Rimini.

Rimini serveres ved Forli Airport (FRL) , som også er kjent som Luigi Rifolfi Lufthavn, oppkalt etter en kjent italiensk Aviator.Flyplassen ligger 43,3 kilometer fra byen. Det er en liten flyplass som inneholder en enkelt rullebane. Wizz Air er den største operatøren på denne flyplassen. Det pleide å tjeneste Ryanair og Wind Jet, men disse to flyselskaper operatørene flyttet til andre flyplasser i regionen.