Leiebil Salerno

» Bilutleie » Leiebil Salerno

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Salerno

Sammenlign priser på leiebil i Salerno fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Salerno guide

bilutleie Salerno

Leiebil Salerno

Byen Salerno ligger i den sørlige italienske regionen Campania. Den har en befolkning på 139,579 innbyggere (7/2010) og er 58 kvadratkilometer i størrelse. Den legger rett ved kysten av Gulf of Salerno i Tyrrenhavet. Det er et viktig kulturelt senter i regionen, og er delt inn i tre svært forskjellige regioner – et middelaldersk sektor, en nittende århundre distrikt, og en post-krig området, som er den mest folkerike.

Salerno ligger i en trekant som heter “Tourist Triangle av de 3 P” (fordi hjørnene ligge i Postiano, Paestum og Pompeii). Derfor har det mange steder av interesse for turister. Det er den Lungomare Trieste promenade, som ble opprettet i 1950 og er en av de fineste i hele Italia. Det er også Castello di Arechi, et vakkert slott som i dag huser konferanserom og utstillinger. Det er også mange kirker, inkludert Salerno katedralen.

Den nærmeste flyplassen til Salerno er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino flyplass .Flyplassen ligger 49.79 kilometer fra sentrum av Salerno. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.