Leiebil San Remo

» Bilutleie » Leiebil San Remo

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie San Remo

Sammenlign priser på leiebil i San Remo fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

San Remo guide

bilutleie San Remo

Leiebil San Remo

Byen San Remo, også skrevet som Sanremo, ligger langs middelhavskysten i den italienske regionen Liguria. Det er et populært reisemål langs den italienske rivieraen. San Remo har en befolkning på 56,864 innbyggere (4/2009) og er 54.7 kvadratkilometer i størrelse. Den har en rekke vakre strender, hoteller, restauranter og andre ting som gjør det en primær turistmål.

San Remo er kjent for sin San Remo Casino. Det er ansett som et arkitektonisk mesterverk og er hjem til den italienske Poker Tour. Det har lenge vært sagt at byen er fødestedet Telesina, en variant på fem-card stud.

Hvert år arrangerer Ariston Theater i San Remo Music Festival, som har blitt arrangert siden 1951. Denne festivalen er hva som inspirerte Eurovision Song Contest. Fordi festivalen er så populær i Italia, er det bare kjent som “Il Festival.”

Den nærmeste flyplassen til San Remo er den Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA) , som er omtrent 109,37 kilometer fra sentrum.Det tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, tyrkisk Airlines, Lufthansa, og Iberia.