Leiebil Savona

» Bilutleie » Leiebil Savona

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Savona

Sammenlign priser på leiebil i Savona fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Savona guide

bilutleie Savona

Leiebil Savona

Savona er en stor havnebyen langs Middelhavet som ligger i Liguria, en region som ligger i Nord-Italia. Den har en befolkning på 62,104 innbyggere (7/2008) og er 65.55 kvadratkilometer i størrelse. Christopher Columbus var en tidligere innbygger av Savona.

Hotellet ligger nært til Rocca di San Giorgio, langs “Promotorio del Priamar,” er Priamar festning, som ble bygget i 1542 av Genova etter at de overtok området.

Ved katedralen i Savona er Cappella Sistina, bygget mellom 1480 og 1483. Den inneholder et mausoleum som ble reist av pave Sixtus IV i ære av sine foreldre. Det ble rekonstruert i 1765-1767 etter år med forverring.

Andre severdigheter å se er Palazzo della Rovere, Palazzo Delle Piane, helligdommen Nostra Signora della Misericordia, og kirken Nostra Signora di Castello.

Den nærmeste flyplassen til Savona er den Genoa Cristoforo Colombo Airport (GOA) , som er omtrent 31,92 kilometer fra sentrum.Det tilbyr sine tjenester til en rekke flyselskaper, deriblant Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, tyrkisk Airlines, Lufthansa, og Iberia.