Leiebil Schio

» Bilutleie » Leiebil Schio

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Schio

Sammenlign priser på leiebil i Schio fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Schio guide

bilutleie Schio

Leiebil Schio

Schio er en liten by som ligger i den nordlige italienske regionen Veneto. Den har en befolkning på 38,638 innbyggere (12/2004) og er 67 kvadratkilometer i størrelse.

En av de viktigste severdighetene å se i Schio er Weaver monument. Den ble bygget i 1879 og dedikert til arbeiderne Alessandro Rossi. Innbyggerne kaller det L’Orno. Statusen representerer en mann som holder en vevstol, et symbol på veveriet samt hele tekstilindustrien.

Andre severdigheter å se inkludere San Francesco kirke, som opprinnelig ble bygget i det femtende århundre, The Little Church of St. Mary i dalen, som ble opprettet i 1580, og Toaldi-Capra Palace, som dateres tilbake til det femtende århundre.

En av de nærmeste flyplassene til Schio er Verona Airport (VRN) , som også er kjent som den Valerio Catullo Villafranca flyplass.Den ligger ca 50,72 kilometer fra Schio. Denne flyplassen har en rekke flyselskaper fra hele Europa, inkludert Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair, og Windjet.