Leiebil Sorrento

» Bilutleie » Leiebil Sorrento

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Sorrento

Sammenlign priser på leiebil i Sorrento fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Sorrento guide

bilutleie Sorrento

Leiebil Sorrento

Sorrento er en liten kystby som ligger i regionen Campania. Det er et svært populært turistmål, og kjent for sin produksjon av limoncello, signaturen sitron brennevin. Det er 16,547 innbyggere (8/2007), og er ni kvadratkilometer i størrelse.

Det er mye å se i Sorrento. Det er den lille havnen langs vannet, Museo Correale di Terranova, det arkeologiske museet i den sorrentinske halvøya, det viktigste katedralen, Basilica di Sant’Antonio, og Villa Pollio romerske ruiner. Enkeltpersoner bør ikke glemme å stikke innom alle de sitron terrasser for å se hvordan limoncello er gjort.

En av de viktigste tradisjonelle måltider å prøve mens i Sorrento, inkludert Gnocchi alla Sorrentina, servert med en potet-basert gnocchi med tomatsaus og mozzarella, bakt i ovnen.

Det er mange ferjer som gjør en vanlig pendler mellom Sorrento og Capri. Byen er også et ideelt utgangspunkt for de som ønsker å besøke Pompeii.

Den nærmeste flyplassen til Sorrento er Napoli Airport (NAP) , også kjent som Capodichino Airport.Flyplassen ligger 29.76 kilometer fra sentrum av Sorrento. Flyselskaper som betjenes her inkluderer Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.