Leiebil Taranto

» Bilutleie » Leiebil Taranto

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Taranto

Sammenlign priser på leiebil i Taranto fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Taranto guide

bilutleie Taranto

Leiebil Taranto

Taranto er en praktfull kystby som ligger i den sørlige italienske regionen Puglia. Bortsett fra å være en av de viktigste kommersielle havnene i landet, er det også der den viktigste italienske militære marinebasen er stasjonert. Befolkning-messig, er Taranto den tredje største kontinentale byen hele Sør-Italia med en befolkning på 191,810 innbyggere (12/2010). Størrelsen på byen er 209.64 kvadratkilometer.

Taranto er hjem til en rekke historiske steder. Aragon Castle er en vakker struktur bygget i det femtende århundre langs kysten for å beskytte innbyggerne mot hyppige raid av tyrkerne. I gamlebyen er det Piazza Fontana, som huser kirken San Domenico og Madonna della Salute Sanctuary. Det finnes også en rekke tempelruiner fra den greske epoken gjennom Taranto.Mens i Taranto, mange tar en spasertur langs promenaden i byen som ble oppkalt etter Victor Emmanuel III, en tidligere italiensk konge. Det gir en flott utsikt over Mar Grande.

Den primære flyplass som tjenester Taranto er Brindisi Airport (BDS) , også kjent som Papola Casale Airport.Denne flyplassen ligger 63.86 km fra sentrum av Taranto. IT-tjenester en rekke flyplasser, inkludert Air Berlin, EasyJet, Helvetic Airways, og Ryanair.