Leiebil Udine

» Bilutleie » Leiebil Udine

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Udine

Sammenlign priser på leiebil i Udine fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Udine guide

bilutleie Udine

Leiebil Udine

Udine er en by i den nordøstlige italienske regionen Friuli-Venezia Giulia. Det ligger mellom Alpene og Adriaterhavet og bare 40 kilometer fra Italia delte grense med Slovenia. Byen har en befolkning på 99,439 innbyggere (12/2009) og er 56 kvadratkilometer i størrelse. Hele regionen er kjent for sine viner og byen Udine er ikke noe unntak. Det er også et flott sted å plukke opp kvalitet Montasio ost og prosciutto.

Castello di Udine er en av de viktigste severdigheter i byen. Det er den monumentale trappen som fører opp til slottet på en ås. Derfra kan enkeltpersoner ta i vakker utsikt over Alpene. Inne i slottet er City Museum of Art og arkeologi.

Hovedtorget i byen er Piazza della Liberta og den huser rådhuset, en vakker klokke tårn, og en rekke andre ting å se.

Flyplassen nærmest Udine er Friuli Venezia Giulia Airport (TRS), også kjent som Ronchi dei Legionari Airport eller Trieste Airport .Det er 31,56 kilometer fra Udine. Det håndterer et lite antall flyselskaper, inkludert Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional, og Ryaniar.