Leiebil Avellino

» Bilutleie » Leiebil Avellino

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Avellino

Sammenlign priser på leiebil i Avellino fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Avellino guide

bilutleie Avellino

Leiebil Avellino

Avellino er en vakker by som ligger i Campania-regionen i det sørlige Italia.Denne byen huser 56,744 innbyggere (4/2009) og er 30,4 kvadratkilometer i størrelse. Avellino ligger bare 42 kilometer utenfor Napoli  og er kjent som en viktig beliggenhet på veien mellom Benevento og Salerno.De som så “The Sopranos”, en HBO TV-serien, har hørt om denne byen som hovedpersonen, Tony Soprano, har sine slektsrøtter i denne byen.

Bare fire kilometer øst for Avellino er de gamle ruinene av den gamle Abellinum. Det er også en vakker katedral som har en romansk krypt. Katedralen selv ble bygget til ære for himmelfart på et punkt i løpet av tolvte århundre. Det er også noen rester av den lombardiske slottet på Piazza Castello.

Avellino er kjent for sine julemarkeder i løpet av desember. Her kan besøkende komme og lese alle de boder som selger lokalproduserte produkter, håndverk og mat. Markedet tiltrekker deltakere fra hele, inkludert Toscana og Piemonte.

Den nærmeste flyplassen til Avellino er Capdichino, også kjent som Aeroporto di Napoli (NAP) .Det er en internasjonal flyplass som ligger rundt 56 kilometer utenfor Salerno og tjenester flyselskap fra alle i hele Italia og Europa, inkludert Alitalia, EasyJet, Lufthansa, og Iberia.