Leiebil Pistoia

» Bilutleie » Leiebil Pistoia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Pistoia

Sammenlign priser på leiebil i Pistoia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Pistoia guide

bilutleie Pistoia

Leiebil Pistoia

Pistoia er en liten by som ligger i den italienske regionen Toscana. Det ligger ca 30 kilometer fra byen Firenze. Byen Pistoia har en befolkning på 90,072 innbyggere (9/2008) og er 236 kvadratkilometer i størrelse. Selv Pistoia er ikke så populær som andre steder i Toscana-regionen, er det en svært godt bevarte middelalderbyen ligger inne gamle bymurene. Dette gjør den perfekt sted å besøke for de som leter etter hvile og avslapning.

Piazza del Duomo er en av hovedattraksjonene i byen. Den er foret med en rekke originale middelalder-era bygninger, inkludert Palazzo del Podesta og Palazzo del Comune. En annen fantastisk syn er de opprinnelige fjortende århundre vegger som linjen rundt i byen. De opprinnelige portene, men ble revet i løpet av begynnelsen av det tjuende århundre.

Byen Pistoa serveres av Firenze Airport (FLR) , også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass.Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Flyplassen ligger ca 25,74 kilometer fra byen og en av de to flyplassene som tjener hele Toscana-regionen. (Den andre er   Pisa Galileo Galilei Airport (PSA)   50.11 kilometer fra Pistoa.)Mens det er liten, gir det service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.