Leiebil Prato

» Bilutleie » Leiebil Prato

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Prato

Sammenlign priser på leiebil i Prato fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Prato guide

bilutleie Prato

Leiebil Prato

Byen Prato ligger i den nordlige italienske regionen Toscana. Byen har en befolkning på 186,710 innbyggere (7/2009) og er 97 kvadratkilometer i størrelse. Prato er kjent for å være tungt inn i tekstilindustrien, og er en av de viktigste talsmenn for Slow Food-bevegelsen med en rekke lokale delikatesser, inkludert en type biscotti kjent som cantucci.

Prato er kjent som hjemmet til en rekke kulturminner og museer, inkludert Filippo Lippi fresker plassert ved Cathedral of Santo Stefano. Det er mange andre vakre kirker i Prato, inkludert Santa Maria delle Carceri og Sant’Agostino kirken.

Byen Prato serveres av Firenze Airport (FLR) , også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass.Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Flyplassen ligger ca 12,33 kilometer fra byen og en av de to flyplassene som tjener hele Toscana-regionen. (Den andre er   Pisa Galileo Galilei Airport (PSA)   60.31 kilometer fra Prato.)Mens det er liten, gir det service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.