Leiebil Siena

» Bilutleie » Leiebil Siena

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Siena

Sammenlign priser på leiebil i Siena fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Siena guide

bilutleie Siena

Leiebil Siena

Siena er en by i den italienske regionen Toscana. Byen har 54,526 innbyggere (9/2010) og er 118 kvadratkilometer i størrelse. Det historiske sentrum av Siena er en UNESCO World Heritage Site og et av de mest besøkte steder i hele Italia. Selve byen er kjent for sine museer, kunst, mat, og Palio, en hest løp som holdes to ganger i året.

Det er mange viktige ting å se i Siena. Det er Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Duomo, som er en svart og hvit romanske katedralen, og Palazzo Salimbeni.

Det finnes en rekke hendelser i Siena, bortsett fra de løpene, inkludert en rekke klassiske konserter og sommeren Siena Jazz Festival.

Den nærmeste flyplassen til Siena er Firenze Airport (FLR) , også kjent som Peretola flyplass eller Amerigo Vespucci flyplass.Det er en ganske liten flyplass med bare én rullebane. Flyplassen ligger ca 55,44 kilometer fra byen og en av de to flyplassene som tjener hele Toscana-regionen. ( Den andre er Pisa Galileo Galilei Airport (PSA)   85.94 kilometer fra Siena.)Mens det er liten, gir det service til mange flyselskaper rundt i Europa, inkludert Alitalia, Air France, og Lufthansa Regional.