Leiebil Sicilia

» Bilutleie » Leiebil Sicilia

 

car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i Italia

Bilutleie Sicilia

Sammenlign priser på leiebil i Sicilia fra flere forskjellige bilutleiefirma, bla.a. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. Nødvendige forsikringer i tillegg til ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen.

Sicilia guide

bilutleie Sicilia

Leiebil Sicilia

Sicilia, kjent som Sicilia, er den største øya i Middelhavet og er en autonom region i Italia ligger rett på tuppen av støvelen. Sicilia har 5,048,806 innbyggere (11/2010) og er 25,711 kvadratkilometer i størrelse. Sicilia er rik på kultur, spesielt arkitektur, mat, musikk, litteratur, musikk og kunst.

Bortsett fra de vakre strendene, er det en rekke ting å se, inkludert en rekke UNESCOs verdensarvliste. Dette inkluderer den arkeologiske parken Valle dei Templi i Agrigento, Villa Romana del Casale ved Piazza Armerina, den eoliske øyer, Syracuse og steinete Pantalica, og senbarokk byene i Val di Noto.

Sicilia er kjent for sitt kjøkken, og er noen ganger oppført som “Guds Kitchen”. Noen av de tingene som folk bør prøve er dens cannolis og braccilattes og arancini. I tillegg bør individer ikke glemme en bit av siciliansk pizza.

De to viktigste flyplassene i Sicilia er i Catania og Palermo .Den Catania-Vincenzo Bellini Airport (CTA) er 4,3 kilometer sørvest for Catania. Denne flyplassen er den travleste i regionen og den sjette travleste i hele Italia. Den andre flyplassen er   Sicilia Palermo Airport (PMO) , som ligger 3,5 kilometer nordvest for Palermo, hovedstaden i regionen.